Fastelavnsgudstjeneste | Adventskirken

Sted Adventskirken, Sallingvej 90, 2720 Vanløse
Erik Meier Andersen
Fastelavnsgudstjeneste

Denne søndag står i børnenes tegn: Vi skal fejrer fastelavn med gudstjeneste og et brag af en fastelavnsfest.

Vi begynder i kirken med en kort gudstjeneste.

Efter gudstjenesten spiser vi fastelavnsboller og drikker varm kakao, hvorefter det er tid til Catwalk, hvor alle de børn, der har lyst, kan få lov at prøve podiet og vise deres fine kostume frem. Når vi er færdige med Catwalken, skal vi have kåret årets fastelavnskostumer.

Sidst men ikke mindst skal vi "slå katten af tønden"

Der tre tønder i alt. Børn i aldrene 4-7 år og 8 år+ slår katten af (træ)tønden udendørs (husk varmt tøj) og børn i alderen 0-3 år slår katten af (pap)tønden i kirkens kælder. Fastelavn arrangeres i samarbejde med kirkens Grønne Pigespejdere og Familie-FDF. Vi forventer at arrangementet er færdigt ved 13 tiden.