Film i Kirken "The father" | Adventskirken

Dato Torsdag d. 26. januar 2023, kl. 19:00
Sted Adventskirken, Sallingvej 90, 2720 Vanløse
Film i Kirken "The father"

Film i Kirken er et samarbejde mellem Grøndalskirken og Adventskirken. Vi ser film i de to kirker på skift - og giver os tid til at snakke om, hvad vi har oplevet.
Der serveres vin, øl, kaffe og snacks. Det er gratis, og alle er velkomne. Aftenen begynder kl. 19 og slutter senest kl. 22.

Aftenens film: The Father

Spillefilm fra 2020
Filmen introduceres af  Erik Meier Andersen

Anthony er en kultiveret mand. Han lytter til opera, spiller klassisk musik og læser stor litteratur. Men Anthony har Alzheimers, og det skaber store udfordringer for hans omsorgsfulde datter, Anne. Hun forsøger at gøre tilværelsen så god som mulig for sin far ved at lade ham blive i sine vante omgivelser. Anthony skræmmer imidlertid alle sine hjemmeplejere væk, og efterhånden som hans greb om virkeligheden smuldrer, bliver Anne nødt til at træffe et svært valg – for sig selv og for sin far. Anthony Hopkins og Olivia Colman leverer skuespil i verdensklasse i denne gribende og stærke fortælling om den ubetingede kærlighed til dem, man elsker allerhøjest.