Gudstjeneste | Adventskirken

MAR

Dato Søndag d. 8. marts 2020, Kl. 10:30 til kl. 11:30
Camilla Diderichsen og Erik Meier Andersen

Folkekirkens Nødhjælp gennemfører denne søndag sin årlige husstandsindsamling med temaet ”Gå en tur for klimaet! For dig selv. For vores klode. For verdens fattigste. For vores børn”, - vi samler ind til de mennesker, der er hårdest ramt af klimaforandringerne. Folkekirkens Nødhjælp arbejder i 25 lande – med katastrofehjælp, minerydning, menneskerettigheder og bæredygtig udvikling.

Vi har en forpligtigelse til at hjælpe dem, klimaforandringerne rammer hårdest.
For mig er det indbegrebet af næstekærlighed. Og det er jo nemt at gå en tur.
Jeg går med. Gør du?” –  skuespiller Bodil Jørgensen

I Adventskirken begynder vi omkring kl. 11.30 - umiddelbart efter en festlig gudstjeneste med vores konfirmander og kirkens præster. Der vil være mulighed for en forfriskning inden man skal ud på sin rute og når man kommer tilbage til kirken er der sandwich, kage, varm kakao og kaffe. Meld dig som indsamler til: Christina Klein på tlf. 2427 2868 eller christinakleindk@gmail.com

Ophavsret: