Lørdagsrytmik | Adventskirken

Sted Sallingvej 90, 2720 Vanløse
Susanne Wittrup og Camilla Diderichsen
Lørdagsrytmik

Lørdagsrytmik er målrettet børn fra 1 år og op til 3-4 år, men man må selvfølgelig også gerne tage store eller små søskende med.

Vi begynder i kirken i en rundkreds, som nogen måske kender fra rytmik eller babysalmesang. Her skal vi synge, danse og lave små sjove aktiviteter til musikken i ca. 40 min.

Bagefter er der legestue i den store sal, ved siden af kirkerummet, og mulighed for at hygge med boller, kaffe, grønt og frugt.

Hver gang medvirker vores musikpædagog Susanne Wittrup, som også står for kirkens Rytmiske Legestue, vores organist Peter og en af kirkens præster.

Det koster ikke noget at være med, og der er heller ingen tilmelding. Hvis du har spørgsmål så kontakt en af kirkens præster.