Film i kirken "Som i himlene" i Adventskirken | Adventskirken

Film i kirken "Som i himlene" i Adventskirken

Dato Torsdag d. 30. september 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:30
Sted Adventskirken, Sallingvej 90, 2720 Vanløse

Adventskirken og Grøndalskirken har i samarbejde planlagt et program for Film i kirken hér i efteråret 2021. Vi glæder os meget til at se seks gode og relevante film sammen med Jer under temaet Kærlighed og fællesskab.

Vi åbner dørene kl. 19 og efter en kort introduktion ved en af præsterne, ser vi filmen. Bagefter er der mulighed for at kommentere og diskutere filmen. Mens vi ser film er der mulighed for kaffe eller et glas vin – og lidt at spise.

Film: Som i himlene
På toppen af sin karriere rammes den berømte dirigent, Daniel Daréus, af et hjerteanfald og trækker sig tilbage til sin barndomsegn. Modstræbende tager han ansvaret for det lokale kirkekor og det vender op og ned på mange ting i den lille by.

Filmen introduceres af Ulla Toft