Film i Kirken "Mig før dig" i Grøndalskirken | Adventskirken

Film i Kirken "Mig før dig" i Grøndalskirken

Dato Torsdag d. 27. januar 2022, Kl. 19:00 til kl. 21:30
Sted Grøndalskirken, Hulgårdsvej 2, 2400 København NV

Adventskirken og Grøndalskirken har i samarbejde planlagt et program for Film i kirken hér i efteråret 2021. Vi glæder os meget til at se seks gode og relevante film sammen med Jer under temaet Kærlighed og fællesskab.

Vi åbner dørene kl. 19 og efter en kort introduktion ved en af præsterne, ser vi filmen. Bagefter er der mulighed for at kommentere og diskutere filmen. Mens vi ser film er der mulighed for kaffe eller et glas vin – og lidt at spise.

Film: Mig før dig
Baseret på den internationale bestseller ’Mig før dig’. Louisa “Lou” Clark er en glad og positiv servitrice, men da hun bliver fyret tvinges hun til at tage et job som handicaphjælper for den unge velhavende bankmand, Will Traynor. Will var glad og eventyrlysten mand, indtil en trafikulykke gjorde ham lam og lænkede ham til en kørestol. Han er nu en kynisk og bitter mand, som Lou har svært ved at blive venner med. Den positive og livsglade Lou giver dog ikke op, og hun sætter alt ind for at give Will et godt liv, trods sit handicap og sammen begiver de sig ud på nogle eventyr, ingen af dem havde drømt om.

Filmen introduceres af Erik Meier Andersen