Film i Kirken "Lion" i Adventskirken | Adventskirken

Film i Kirken "Lion" i Adventskirken

Dato Torsdag d. 24. februar 2022, Kl. 19:00 til kl. 21:30
Sted Adventskirken, Sallingvej 90, 2720 Vanløse

Adventskirken og Grøndalskirken har i samarbejde planlagt et program for Film i kirken hér i efteråret 2021. Vi glæder os meget til at se seks gode og relevante film sammen med Jer under temaet Kærlighed og fællesskab.

Vi åbner dørene kl. 19 og efter en kort introduktion ved en af præsterne, ser vi filmen. Bagefter er der mulighed for at kommentere og diskutere filmen. Mens vi ser film er der mulighed for kaffe eller et glas vin – og lidt at spise.

Film: Lion
Den 5-årige indiske dreng Saroo farer vild i de kaotiske gader i Calcutta efter at være faldet i søvn på et tog. Som forsvundet optages han på et børnehjem, hvorfra han adopteres til en australsk familie, hvor han får en lykkelig barndom . 25 år senere er ønsket om at blive genforenet med sin biologiske familie større end nogensinde og ved hjælp af nogle vage barndomsminder og Google Earth, begynder Saroo sin søgen.

'Lion' er den gribende og sande historie om Saroo Brierley og er baseret på hans bog ”A Long Way Home”. En stærk film om mødre, og om trangen til at finde hjem.

Filmen blev nomineret til seks Oscars.

Filmen introduceres af Ulla Toft