Film i Kirken "Shoplifters" i Grøndalskirken | Adventskirken

Film i Kirken "Shoplifters" i Grøndalskirken

Dato Torsdag d. 31. marts 2022, Kl. 19:00 til kl. 21:30
Sted Grøndalskirken, Hulgårdsvej 2, 2400 København NV

Adventskirken og Grøndalskirken har i samarbejde planlagt et program for Film i kirken hér i efteråret 2021. Vi glæder os meget til at se seks gode og relevante film sammen med Jer under temaet Kærlighed og fællesskab.

Vi åbner dørene kl. 19 og efter en kort introduktion ved en af præsterne, ser vi filmen. Bagefter er der mulighed for at kommentere og diskutere filmen. Mens vi ser film er der mulighed for kaffe eller et glas vin – og lidt at spise.

Film:Shoplifters
I en større japansk by kæmper en lille gruppe småforbrydere for at holde skindet på næsen. Da to af dem, butikstyvene Osamu og Shota, finder en lille forladt pige, tager de hende til sig. Pigen Yuri falder hurtigt til i sit nye "hjem".

Filmen vandt Den Gyldne Palme i Cannes i 2018.

Filmen introduceres af Camilla Diderichsen