Adventskirkens gæster og årlige fester

Johannes, Dianna, Thyra, Bodil og mange flere
Mange talere og foredragsholdere har igennem tiden besøgt Adventskirken ved både store og små arrangementer og fester. Det har både været lokale og nationale gæster på besøg. Blandt andet har Johannes Møllehave, Dianna Bennewies, Thyra Frank og Bodil Jørgensen lagt vejen forbi:

I 1966 besøgte den unge digterpræst Johannes Møllehave Adventskirken. Han holdt en gudstjeneste for de unge og debatterede efterfølgende prædikenen med de unge under navnet Digterpræst i krydsild. Han besøgte Adventskirken igen den 29. maj 1984, hvor han holdt foredraget: Det flimre for mit livssyn.

I 2012 gæster Dianna Bennewies og Thyra Frank onsdagstræf og i 2016 medvirkede Bodil Jørgensen i en temaaften om tro i Adventskirken.

Et par af Adventskirkens tilbagevendende fester
Med start i 60´erne og 70´erne har Adventskirken i mange år troligt holdt Forårsfest og Adventsfest med gudstjeneste og samvær hvert år.

Flere gange har Adventskirken også afholdt Sognedag og denne dag bliver i kirkebladene omtalt som en forrygende succes. I 1988 bød den dag på gudstjeneste, frokost til fordelagtige priser, underholdning og overraskelser og sidst på dagen grillmad på græsplænen som afslutning.

Støttefester
Adventskirken har også i tidens løb holdt arrangementer, som var til fordel for andre, foreksempel:

Den 21. juni 1984 deltog Adventskirken i arrangementet Folkevandring for fred. Det var et fælles arrangement for en række sognekirker. Der var først gudstjeneste i egen sognekirke og derefter drog man på en fælles vandring til friluftsscene på Bellahøj, hvor der fandt aktiviteter sted.

I 2012 afholdte Adventskirken en stor velgørenhedskoncert med Maria Carmen Koppel, The Swing thing og New Joy til fordel for kampen for børnene en organisation, der hjælper seksuelt misbrugte børn. I mange år holdte Adventskirken også et arrangement i anledningen af børnehjælpsdagen.

Billedet: Adentskirkens menighedshus fyldt med gæster i anledningen af Adventskirkens 25års jubilæum.

Læs videre
4. Adventskirkens tilbygninger