New Joy Gospel Choir

New Joy Gospel Choir står på trappe

Kor og dirigent
- New Joy er et ca. 40 personer stort gospelkor, som byder på smuk og energifyldt flerstemmig sang, fantastiske solister og en dygtig korleder, der helhjertet forstår at formidle gospelmusikkens glade budskab.
- New Joy ledes af Henrik David Mikkelsen. Henrik er uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 1996 som almen musikpædagog, og har siden 1990 sunget, spillet og dirigeret gospel. Henrik er god til at finde den særlige kvalitet som den enkelte korsanger besidder og til at se nye muligheder.

At være med
- Vi søger løbende fornyelse på repertoire, på korprocessen, på måden at synge kor på, så det tit er en udfordring og altid en glæde at møde op til koraftener.
- Ofte vender vi korundervisning på hovedet, og griber efter værktøjer, hvor korstemmerne præcenteres på nye måder, hvor den enkelte sanger får muligheden for at stå frem, selvom man måske ikke lige ser sig selv som solist. Det kan være sundt at stikke næsen frem i ny og næ; Man risikerer at udvikle sig …
- Repertoiret spænder vidt fra smukke, stille ballader til glade rytmiske gospelsange, og vi har altid et godt pop-nummer med i posen.

Koncerter og andet godt
- Korets koncerter giver oplevelsen af intimitet, hjertevarme, sprudlende, kraftfuld glæde, tro og håb; Alt det, som gospel er… Der er altid er plads til fællessange – ”folk” skal være med. 
- Der synges a capella, såvel som med klaver-, guitar- og orkesterakkompagnement.
- Foruden egne koncerter og workshops, bliver vi engageret til koncerter, gospel- og konfirmationsgudstjenester, private arrangementer bl.a. i form af bryllupper og foreningsarrangementer m.m. rundt omkring på Sjælland.

New Joy øver tirsdage i Adventskirken kl. 19-21.30.
Der er normalt ”Åbent hus-øver" de 4 første øvegange hver sæson. Hvis du har lyst til at synge gospel med os, har du mulighed for at møde op til "Åbent hus-øver", og snuse lidt til gospel og til New Joy, inden du bestemmer dig for at gå til optagelsesprøve.
Du bedes venligst se efter på vores hjemmeside, hvordan de aktuelle retningslinjer er ift. korafholdelse og disse åbent hus-arrangementer, så du ikke går forgæves.   

Hjemmeside: www.newjoy.dk
Kontakt: info@newjoy.dk

 

 

 

New Joy Gospel Choir står på græsplæne