Vanløse gruppe er den lokale pigespejdergruppe. Vi består af godt 30 spejdere i alderen 5 – 16 år, samt en god håndfuld ledere. Det betyder, at vi er en god, tryg gruppe hvor vi kender hinanden på tværs af alder, og hvor der er plads til at være sig selv i et forpligtende fællesskab.

De grønne pigespejdere er et spejderkorps kun for piger og kvinder. Vi har 4000 medlemmer fordelt på 120 lokale grupper i hele Danmark. Vi har 100 års erfaring med at lave udfordrende aktiviteter i naturen for piger. Aktiviteter der får hver enkelt pige til at turde mere, også at lave fejl. Vi tror på, at man lærer af sine fejl, og at det er vigtigere at have modet til at turde kaste sig ud i noget nyt end at kunne det hele til perfektion. Grønne pigespejdere får gåpåmod på livet. De lærer at gribe de muligheder, der kommer deres vej.

Vores vision er, at vi giver piger mod og sætter verden i bevægelse, mens det er vores mission at gøre piger og kvinder i stand til at udvikle og udnytte deres fulde potentiale.

 

Danmarks stærkeste fællesskab for piger

Tegning af tre glade piger

 

De grønne pigespejdere er Danmarks største pigefællesskab. Hos os slipper pigespejderne for at tænke på, hvilke aktiviteter og opgaver der er “for piger” og “for drenge”. Det giver pigerne et frirum – fri for forventninger til, hvad en pige skal sige, mene og være. Så kan hver enkelt pigespejder være sig selv. Hos De grønne pigespejdere handler det ikke om, hvad individet kan præstere, men om hvad vi kan opnå i fællesskab.

De grønne pigespejdere bygger på kristne folkekirkelige værdier og forsøger at efterleve dem sammen med spejderne. Hos os møder spejderne voksne, der tør tale om tro, men også om at tvivle og når livet bliver svært.

Mødetider og kontakt

Onsdage

5-9 år:                Flokken             17:00-18:30     
Flokleder Asta Bakfeldt (Pil)
Tlf.: 4266 6113 |
 Mail: asta@pigespejder.dk                          

10-99 år             Troppen            18:30-20:30     
Tropleder Barbara Taubert 

Tlf.: 20230607 | Mail: bt@pigespejder.dk

Læs mere her: www.pigespejder.dk/vanloese