Linsesuppe med spinat

Linsesuppe med spinat

Linsesuppe med spinat

# Madblog: ´"Mad - så englene synger"

Linsesuppe med spinat

Linsesuppe med spinat

Ingredienser:

  • 250 g. røde linser
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 l. vand
  • 250 g. frisk spinat (men jeg bruger for det meste frossen spinat)
  • oliveolie.

Fremgangsmåde:

Løg og hvidløg skære ud og svitses i en lidt olivenolie. Vand hældes ved og de skyllede linser hældes i. Det hele koges i ca. 25 min. og spinaten hældes i og suppen koges op. Suppen smages til med krydderier efter egen smag. Jeg kan godt lide at komme lidt stødt koriander og lidt spidskommen i. Og så kommer jeg nogle spiseskesfulde yoghurt i, den får suppen til at bliver mere ”blød”.


Søndag aften i vinterhalvåret får vi altid en suppe lavet på grønsager. Og da vi som regel, følger med i en af de dramaserier der sendes om aftenen på DR. spises suppen kl. 20.00 foran fjernsynet. – En uskik, der kun finder sted den aften.

Det skønne ved supper er, at der er så mange smagsvarianter, en asiatisk, en fransk, en mellemøstlig, og at man altid kan dykke ned i grøntsags skuffen og se, hvad den har at byde på den aften. Opskriften her tager udgangspunkt i ”Aarstidernes livretter” men er justeret lidt.

God fornøjelse

Du vil måske også kunne lide...

0
Feed