02/07/2024 0 Kommentarer
Mango-salat
Mango-salat
# Madblog: ´"Mad - så englene synger"
Mango-salat
Sommerhuskøkkener er jo ikke altid udstyret med det helt store basis-udtræk af hundrede delikate eddiker og olier, nødder, kerner og diverse tørret frugt. Så er det godt med enkle opskrifter, der er til at huske, når man handler ind. Opskrifter der forbruger det anskaffede uden for mange dikkedarer og ikke efterlader råvarer der står og bliver for gamle, inden man kommer igen.
Den følgende salat opfylder disse krav og blev serveret for mig af en kollega i et køkken af den slags i Munkebjergskoven ved Vejle. Den balancerer nemt selv meget kraftigt smagende hovedretter og har lige siden har hørt til i mit faste
repertoire både i enkle og mere veludstyrede køkkener!
Ingredienser:
- 1 moden mango
- 1 granatæble
- 1 bundt bredbladet persille
Fremgangsmåde:
Mangoen skrælles og skæres i mundrette bidder.
Persillen renses og plukkes i enkelte blade til man har 1-2 håndfulde blade.
Kernerne pilles ud af granatæblet.
Mango-bidder, persilleblade og granatæblekerner blandes i en skål og serveres!
Salaten behøver ingen form for dressing.
/ Peter Jensby
Kommentarer