Rytmisk legestue/Babysalmesang | Adventskirken

Rytmisk legestue/Babysalmesang

Styrk kommunikationen med de yngste

En gang om ugen er Adventskirken vært ved en rytmisk legestue. Her kan børnene lege i trygge rammer med forældrene ved deres side, og forældrene kan tale sammen over en kop kaffe. I legestuen bliver du mødt af Christina Iversen, som er kirkekoordinator i kirken.

Som en del af legestuen, er der rytmik i kirkerummet opdelt efter alder: kl. 9.45: 10+ mdr., kl. 10.15: 7-9 mdr. og kl. 10.45: 0-6 mdr.  Vores musikpædagog, Susanne Wittrup, leder rytmikken i kirkerummet, hvor sang, dans og bevægelse kombineres. Holdene er eftertragtede, og forskning viser, at rytmikken styrker kommunikationen mellem barn og forælder. Der er ingen tilmelding til legestuen.

Hvornår: Torsdag fra klokken 9.30 til 11.30

Pris: 10 kr. for børn og 15 kr. for voksne pr. gang. Du kan betale med kontanter eller betale med MobilePay.

Hvis du vil vide mere: Kontakt kirkekoordinator Christina Sønderskov Iversen på telefon 29256831 eller skriv til cski@km.dk. Hvis du vil opdateres på legestuen, så tilmeld dig maillisten for sæson2019/2020 her.

For hvem: Forældre og bedsteforældre, der går hjemme med børn op til 2 år.

Praktisk: Vi har puslebord, mikroovn og elkoger - bare spørg.

Kalender for børn og unge