Lakselagkage

Lakselagkage

Lakselagkage

# Madblog: ´"Mad - så englene synger"

Lakselagkage

LAKSELAGKAGE i 3 lag

1. LAG : LÆKKERT NYBAGT BRØDBUND

2. LAG: ÆGGESALAT

3. LAG: PYNTEN - ADVOKADO I SKIVER, LIDT REJER OG RØGET LAKSE FORMET SOM ROSER
ET DRYS KARSE ELLER PURLØG.

INGREDIENSER TIL BRØDBUNDEN:

  • ½ PK GÆR
  • 2½ DL LUNKEN VAND
  • ½ DL OLIE
  • 1 ÆG
  • LIDT SALT
  • CA. 300 GR. MEL TIL DEJEN ER MÆTTET - MEN SMIDIG

FREMGANGSMÅDE: LAD DEJEN HÆVE CA. 20 MIN. RUL DEJEN UD OG LÆG DEN I ET TÆRTEFAD – EFTERHÆVER CA. 20 MIN. PENSLES MED OLIE (GERNE KRYDDER OLIE) DRYS MED SESAMFRØ OG SALTFLAGER.
BAGES VED 200 O 10 -12 MIN.

INGREDIENSER TIL ÆGGESALAT:

  • 4 KOGTE ÆG HAKKES
  • TILSÆT MAYONAISE
  • 1 TSK SENNEP
  • LIDT KARRY
  • SALT OG PEBER

FREMGANGSMÅDE: ALT RØRES OG LÆGGES OVEN PÅ BRØDET EFTER AFKØLING.


PYNTEN BESTÅR AF ADVOKADOSKIVER, LIDT REJER, FOLD RØGET LAKS SOM ROSER OG DRYS MED KARSE
OG/ELLER PURLØG.

NYDES I GODT SELSKAB OG GERNE MED ET GLAS HVIDVIN

/ HANNE VANG HANSEN

Du vil måske også kunne lide...

0
Feed