Valnøddepaté med sellerisalat

Valnøddepaté med sellerisalat

Valnøddepaté med sellerisalat

# Madblog: ´"Mad - så englene synger"

Valnøddepaté med sellerisalat

Valnøddepaté med sellerisalat

Spar på kødet! Det er det nye sundhedsråd fra eksperterne, så jeg har fundet denne gamle, sunde opskrift frem fra gemmerne for med nødder og mælkeprodukter, er det også en ret, der er god for knoglerne. Valnøddepateen kan erstatte kødet, men en skive godt kød eller kylling smager nu også helt fint til denne ret.



Valnøddepaté

Ingredienser:

  • 300 g hytteost
  • 100 g valnødder
  • 2 æg
  • 200 g hakket løg
  • 50 g rasp
  • Lidt salt og peber.


Fremgangsmåde:

Valnødder og løg hakkes fint. Æggene piskes let sammen. Hytteost, valnødder og rasp blandes i æggene med lidt salt og peber. Hældes i en smurt patéform og bages ved 170 grader i ca. 1½ time. Serveres varm eller lunken med tomater, salat og evt. flute.


Sellerisalat

Ingredienser:

  • 150 g selleri
  • 150 g æbler
  • 150 g creme fraiche 9%
  • 2 tsk sennep


Fremgangsmåde:

Selleri og æble skæres i tynde strimler og vendes i creme fraichen, som er smagt til med sennep.

/Anni

Du vil måske også kunne lide...

0
Feed